Potpisivanje Memoranduma o razumevanju sa kompanijom Ferrero

četvrtak, 06 februar 2014 10:46

izvor: Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede prof. dr Dragan Glamočić,  direktor sirovine Ferrero grupe, Arduino Borgogno i predstavnik Ferrerogrupe, William Fulci potpisaće u četvrtak 06. februara 2014. godine u 12 časova, Memorandum o razumevanju između Republike Srbije i kompanije FERRERO TRADING LUX S.A, u Pres sali Vlade Republike Srbije (Nemanjina 11).

 

Investicijom u Republici Srbiji, kompanija Ferrero planira da uspostavi Centar za proizvodnju lešnika zasnivanjem sopstvene proizvodnje na 1000 hektara kao i uspostavljanjem kooperantskih odnosa sa individualnim poljoprivrednim proizvođačima na teritoriji centralne i južne Srbije.

 

Kompanija FERRERO je vodeća internacionalna kompanija u konditorskoj industriji sa bogatim iskustvom u razvoju i upravljanju poljoprivrednim projektima posebno u domenu uzgoja lešnika.

 

Nakon potpisivanja Memoranduma o razumevanju ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede prof. dr Dragan Glamočić i direktor sirovine Ferrero grupe Arduino Borgogno daće izjave za medije.

 

UPLS pozdravlja dolazak Ferrero grupe i očekuje dobru buduću saradnju.

Poslednji put izmenjeno četvrtak, 06 februar 2014 17:35
Ocenite ovaj članak
(2 glasova)
Pročitano 4548 puta

KALENDAR AKTIVNOSTI

VREMENSKA PROGNOZA

CRKVENI KALENDAR

KURSNA LISTA

Konvertor valuta

Cene Septembar 2015